07 out 2016

PLAN DE FORMACIÓN NO CAMIÑO

 O Plan Director Estratéxico do Camiño de Santiago en Galicia contén, dentro do seu plan de accións prioritarias, o programa de “Profesionalización no Camiño”.

O obxetivo é a mellora do nivel de profesionalización do sector a través de cursos e xornadas enfocados á atención ao peregrino e a súa experiencia en Galicia.

O CSHG, a través da Escola de Turismo Itinerante, organiza un total de 25 xornadas no Camiño Francés e Camiño Fisterra – Muxía destinado a albergues públicos e privados e aloxamentos do camiño, así como a restaurantes.

 

Máis información:  formacioncontinua@cshg.es ou 981 54 25 92

 

Programa

O programa de formación consta de 7 temáticas  que se impartiran en 25 xornadas en  Potomarín, Sarria, Melide, Santiago de Compsotela e Cee:

 

ABRIL/MAIO:

Xornadas para a acollida albergues e aloxamentos do Camiño:

1. Atención, Información e Servizo ao peregrino (maio)

2. Xestión do departamento de Recepción en aloxamentos do Camiño 

 

Xornadas para a novas tecnoloxías albergues e aloxamentos do Camiño 

3. A propina do peregrino nas redes sociais 

 

4. Pon o teu albergue no mapa: Smart Camiño 

 

OUTUBRO/NOVEMBRO

Xornadas para a posta en valor do Menú do Peregrino:

5. Atención ao Cliente nos restaurantes do Camiño 

6. A importancia da Gastronomía na Cultura Xacobea e en Galicia 

 

7. O menú do peregrino como potenciador de produtos autóctonos 

 

Pode consultar datas, sedes e formulario de inscripción nos forularios adxuntos. 

 

Arriba