II Encuentro-feria de la gastronomía conventual y monacal en los Caminos de Santiago
P R O G R A M A
Día 6
12,30h.- Pregón: -D. Carlos Lema Devesa.
Catedrático de Dereito Mercantil na Universidade Complutense Madrid.
13,00h.- Mesa Redonda: “Gastronomía nos Camiños de Santiago”.
-Academia Galega de Gastronomía.
-AGXET (Asociación Galega de Xornalistas e Escritores de Turismo).
14,00h.- Apertura e visita Feira.
14,30h.- Comida - Degustación.
18,00h.- Concerto.
20,00h.- Peche xornada.
Día 7
10,30h.- Apertura Feira.
12,00h.- Misa solemne-gregoriano na Real Abadía.
12,30h.- Nomeamento: Académicos 2013. Academia de Gastronomía de Galicia.
14,00h.- Visita Recinto Feiral.
14,30h.- Comida-Degustación.
18,00h.- Concerto.
20,00h.- Peche xornada.
Día 8
10,30h. Apertura Feira.
19,00h. Peche Feira 2013.