04 dic 2013

II Encuentro-feria de la gastronomía conventual y monacal en los Caminos de Santiago

                                                                        P R O G R A M A

Día 6

12,30h.- Pregón: -D. Carlos Lema Devesa.
Catedrático de Dereito Mercantil na Universidade Complutense Madrid.

13,00h.- Mesa Redonda: “Gastronomía nos Camiños de Santiago”.
-Academia Galega de Gastronomía.
-AGXET (Asociación Galega de Xornalistas e Escritores de Turismo).

14,00h.- Apertura e visita Feira.

14,30h.- Comida - Degustación.

18,00h.- Concerto.

20,00h.- Peche xornada.


Día 7


10,30h.- Apertura Feira.

12,00h.- Misa solemne-gregoriano na Real Abadía.

12,30h.- Nomeamento: Académicos 2013. Academia de Gastronomía de Galicia.

14,00h.- Visita Recinto Feiral.

14,30h.-
Comida-Degustación.

18,00h.- Concerto.

20,00h.- Peche xornada.


Día 8

10,30h. Apertura Feira.

19,00h. Peche Feira 2013.

 

Arriba