INGLÉS PRÁCTICO PARA TURISMO
Pechado
Programa
A Estratexia do Turismo de Galicia 2020, ten identificada a necesidade da mellora da comunicación do sector turístico con clientes internacionais e que falan outras linguas.
Así, proponse unha acción formativa, para profesionais do sector turístico, de inmersión lingüística en inglés durante 2 días de convivencia, na que os participantes poderán facer uso do idioma dun xeito práctico en situacións similares ás do seu día a día. Esta formación estará enfocada a tarefas específicas de distintos sectores do turismo.
DATA: 18 e 19 de novembro de 2019
HORARIO: De 8.30 h do luns 18 ás 18.30 h do martes 19 de novembro.
LUGAR: Centro Superior de Hostelería de Galicia (CSHG)
Estrada Santiago –Noia km. 1 A Barcia 15896 Santiago de Compostela
Nº PRAZAS: 15
DESTINATARIOS:
Guías e informadores turísticos, persoal de hoteis e restaurantes en contacto directo coa clientela, persoal de programación e comercialización turística, outros profesionais do sector turístico en contacto con clientes estranxeiros.
REQUISITOS MÍNIMOS:
Nivel mínimo B1 ou B2 de inglés.
OBXETIVOS:
- Proporcionar ferramentas de comunicación concretas para facilitar o servizo cara o cliente.
- Incrementar a confianza á hora de expresarse en inglés, traballando a expresión oral e a pronunciación.
- Incrementar o vocabulario específico.
- Acadar que o intercambio comunicativo co cliente estranxeiro sexa fluído e espontáneo.
CRONOGRAMA:
Luns, 18 de novembro de 2019
8.30 h. Benvida e presentación dos participantes. Almorzo.
9.30 h. Presentación e visión da industria e o negocio turístico.
10:30 h. Traballo en equipos e presentación
11:30 h. Pausa café
12.00 h. Reservas de hotel e avión. Xogo de rol: "Véndeme o teu hotel"
14:00 h. Xantar
15.30 h. Aloxamento turístico: servizos hoteleiros, instalacións, tendencias, etc.
17.30 h. Pausa café
18.00 h. O trato cos clientes.
20.00 h. Cea
21:00 h. Estudo do caso "como facer para que un bo hotel sexa excelente"
22:00 h. Xogo "Tourism Taboo "
Martes, 19 de novembro de 2019
8.30 h. Almorzo.
9.30 h. Información Turística para os clientes: Guía e oficina de turismo. Previsión do tempo, destinos e produtos turísticos, asesoramento turístico, desenvolver un destino, cousas que facer, explicar un proceso de fabricación: cervexa e viño.
14:00 h. Xantar.
15.30 h. Restaurantes e servizos de restauración: hábitos, escoller un restaurante, reservar unha mesa, tomar un pedido, proceso de pagar a conta, léxico de alimentos.
18.00 h. Despedida.
PREZO DO CURSO:
O curso é gratuíto. Inclúe participación no curso, aloxamento obrigatorio o luns 18 de novembro na Residencia do CSHG e comidas.
INSCRICIÓN:
Pode facer a súa solicitude para o proceso de selección a través deste formulario: pique aquí
Máis información: formacioncontinua@cshg.es ou tlf. 981 542 592