Camiño de Santiago
Natureza
Cultura e Patrimonio
Mar e Costa
Rutas
Gastronomía
Turismo de Saúde
Promocións para disfrutar agora
Axenda cultural
Vai pasar... Ver todos
Neste obradoiro trataremos sobre as particularidades e o tratamento culinario dos diferentes mariscos, a súa elaboración, e como non, degustarás este manxar do mar galego que tanta fama ten. A variedade é moi ampla entre crustáceos e moluscos co cal é importante saber as súas peculiaridades, algúns incluso cómense crudos. Coñecerás as distintas maneiras de preparalos, as mellores épocas do ano para cada marisco, zoas xeográficas onde se pesca e como comelo do xeito máis saudable e saboroso.
Este portal emprega cookies propias ou de terceiros con fins analíticos, así como ligazóns a portais de terceiros para poder compartir contido nas redes sociais. Pode obter máis información na política de cookies.
Configuración de cookies
Pode empregar estes botóns para personalizar os servizos que desexa utilizar neste portal.
Lembra que pode haber recursos que non estean xeorreferenciados e, polo tanto, non os esteas visualizando.