PACIO DO SIL

Turismo rural - Grupo-B (Casa de Aldea)
2539
No Camiño de Santiago
Periodos de funcionamento: 01/01 - 31/12

Localización

Parroquia: A Rúa de Valdeorras (Santo Estevo)

Lugar: Vilela

Rúa Xestal 33

32350  A Rúa - Ourense

Coordenadas:
42º 24' 01.4" N - 7º 06' 03.3" W
+34 988 311 346
+34 609 567 823

Descrición

Esta antiga casa de labranza convertida en establecemento de turismo rural, empezouse a restaurar en 2006. Sufriu ao longo da historia numerosas modificacións, o que provoca que non se saiba con exactitude a antigüidade da mesma. Na restauración do edificio tívose en conta a esencia rural da casa, para non perder o seu encanto, e mantivéronse características propias do edificio como o forno romano situado no comedor, antiga  carniceira (secador de castañas) da casa. As súas  habitacións están situadas no que outrora foron  palleiros e cortes. Ademais a casa conta con horta ecolóxica e os xardíns que posuía a leira. Todo o complexo está rodeado por un muro de lousa, típico da zona, que achega tranquilidade á propiedade. Na súa aposta pola calidade, as súas 10 habitacións coidadas ao detalle, ofrecen aos seus clientes o máximo confort, converténdoo nunha contorna privilexiada para a práctica do turismo activo e do enoturismo.

Camiños de Santiago

Camiño de Inverno

Tipos de servizos

Berces
Camas supletorias
Internet - Wi-Fi
Prohibido fumar
Salón
Tarxetas de crédito (consultar)
Televisión común
Televisor nos cuartos
Xardín / Horta

Servizos enoturismo

Acceso a persoas con mobilidade reducida
Admite tarxetas
Aloxamento
Parking bicicletas
Piscina
Restaurante
Ubicación de interese
Zona Wifi

Réximes

Almorzo
Cea
Xantar

Cuartos

Tipo de cuarto Número de cuartos Número de prazas
Cuartos uso dobre918

Outono Gastronómico

Entrantes  •
Tosta de allos tenros revoltos con gambas e croquetas de xamón

1º Prato  •
Pexegos recheos

2º Prato  •
Follado recheo especialidade da casa

Sobremesa  •
Crema de Queixo Arzúa-Ulloa (DOP) con mel e noces

Bebidas  • D.O. Valdeorras. Auga
Outros  • Licores. Cafés ou infusións
Entrantes  •
Tosta de queixo Arzúa-Ulloa (DO) e dátiles con beicon

1º Prato  •
Ensalada de mazá, polo e noces

2º Prato  •
Robaliza á prancha con patacas á galega

Sobremesa  •
Gofre de queixo fresco e canela

Bebidas  • D.O. Valdeorras. Auga
Outros  • Licores. Cafés ou infusións
Outono Gastronómico PLUS
Actividade
Descrición
Día de realización
Duración estimada
Observacións
Prezo/persoa (IVE incluído)
Arriba