Camiño de Santiago
Natureza
Cultura e Patrimonio
Mar e Costa
Rutas
Gastronomía
Turismo de Saúde
Promocións para disfrutar agora
Axenda cultural
Vai pasar... Ver todos
O polbo á galega coñecido en Galicia como Polbo a feira é un dos pratos máis representativos da cociña tradicional galega. Pódese dicir que é un manxar festivo xa que non hai festa, feira ou romaría na que non estea presente con todo o espectáculo que rodea ás polbeiras cocendo e cortándoo. Neste obradoiro coñecerás todo sobre o polbo, dende que se pesca ata que chega o prato, e o máis importante como preparalo e conseguir a consistencia perfecta para cociñalo no seu punto.
Este portal emprega cookies propias ou de terceiros con fins analíticos, así como ligazóns a portais de terceiros para poder compartir contido nas redes sociais. Pode obter máis información na política de cookies.
Configuración de cookies
Pode empregar estes botóns para personalizar os servizos que desexa utilizar neste portal.
Lembra que pode haber recursos que non estean xeorreferenciados e, polo tanto, non os esteas visualizando.