Completa o teu paquete turístico á túa medida, goza de diferentes actividades na nosa terra

ONDE COMER E QUE FACER EN GALICIA. Axudarémosche a completar os teus plans para uns días inesquecibles coas mellores alternativas dispoñibles.
IVE
Transporte
Seguro de viaxe

En Galicia non te podes perder a súa gastronomía, relax e por suposto, acompañados de paseos en barco para coñecer os grandes secretos galegos.

Programa Completo

PO.01: ACCESO AL SPA Y ALMUERZO O CENA A ESCOGER EN RTE. H. NUEVO ASTUR & SPA*** / SANXENXO

1 ACCESO Ao SPA NOVO ASTUR + 1 XANTAR Ou CEA A ESCOLLER

Menú (tipo ou similar segundo selección do chef):

1º prato: 1 prato de marisco (Tipo: Boi de mar, Gambas á prancha, Mexillóns ao vapor, Zamburiñas gratinadas ao forno, Berberechos á mariñeira, Cocktail de lagostinos, Salpicón de marisco)

2º prato: 1 prato de peixe, pasta ou arroz (Tipo: Fideuá con mexillóns, Luras con ensalada, Ensalada rusa, Empanada caseira galega de atún, Arroz á mariñeira)

3º prato: 1 prato de Carne (Tipo: Codillo con pataca ao forno, Costela asada con patacas fritas, Carne braseada con tomate ao forno, Pito asado con bolos de vento de pataca, Xamón asado con pataca ao forno, cordeiro asado con atadillo de verduras...)

Sobremesa a elixir entre 6 variedades. Inclúese auga, veu da casa e pan

Un acceso por persoa ao Spa no H. Novo Astur & Spa, o circuíto ten unha duración de 60 min. e inclúe acceso a:

    piscina climatizada de natación 
    piscina dinámica con jacuzzi,
    corredor contracorriente, 
    cadeiras de brazos de burbullas, 
    inxectores subacuáticos de masaxe corporal, 
    pescozos de cisne e fervenzas. 

PO.02: ESPECIAL RELAX / *FISIOSAÚDE SANXENXO

ESPECIAL RELAX / SANXENXO

FISIOSAÚDE SANXENXO - Rúa de Madrid, 55 - SANXENXO


Da man de profesionais, goza do relax de masaxes e tratamentos centrados no teu benestar.

    Masaxe especial pernas cansas (30´) 
    Masaxe relaxante de costas (30´)
    Masaxe relaxante (50´)
    Drenaxe linfático (50´)
    Masaxe anticelulítico (30´)
    Masaxe podal (30´)
    Indiba facial (45´)
    Indiba corporal (50´) 

C.03: RESTAURANTE O SON DO MAR EN MUXÍA

RESTAURANTE Ou SON DO MAR, Avda. López Abente, 30, MUXÍA

Bienvenido ao restaurante Ou Son do Mar. Estamos situados xusto en fronte á Praia da Cruz , á entrada do pobo de Muxía. Desde os nosos salóns gozamos das mellores vistas á ría e ao faro Vilán.

A distribución deste amplo local deixa aos nosos clientes acceder a zonas como a de cetaria, onde poden escoller directamente o marisco que queiran degustar e ver no taller de limpeza de peixe todo o proceso de desescamado e eviscerado que se realiza á vista do cliente, o cal pode ser asesorado en todo momento sobre tipos de peixes e marisco, historia, preparacións.

Menú 1


Entrante (para cada 2 persoas) Mexillóns ao Albariño ou Vieiras á Galega

Prato principal: Chuletón de Tenreira Galega Selecta

Menú 2

Entrante (a escoller para cada 2 persoas): Pulpito en salsa ou en cazola ao allo ou Revolto de grelos con lagostinos e zamburiñas ou Ensalada de rulo de cabra con froitas e froitos secos ou ensalada de tomates e sardinillas Boia

Prato principal (a escoller): Robaliza á prancha ou á Donostiarra ou Carrilleras ao Mencía ou Secreto á brasa ou Solombo de porco ao Pedro Ximénez

Menú 3

Entrante: Aperitivo ao centro para dous

Prato principal: Mariscada completa para dúas con: 1 Centola ou boi, lagostinos, gambillas, 2 vieiras, mexillóns, 2 nécoras, navallas*

*(segundo mercado pódese substituír algún dos mariscos por outro similar)

(Todas as alternativas de menú inclúen Sobremesa, café de pota, auga e pan por persoa)

C.04: RESTAURANTE APALAXA EN FISTERRA

RESTAURANTE APALAXA, Paseo Ribeira, 45, FISTERRA

Un bo sitio en #Finisterre para poder comer agradablemente e moi rico, desde #Ecuador ata o fin do mundo, un gran sitio, a comida moi saborosa, o servizo moi bo, recoméndoo a todo o mundo, volveremos vir a comer á Palaxa.

A cociña da Mariscaría Apalaxa é tradicional a base de peixes e mariscos moi frescos traídos cada día da lonxa e da ría. Destacando como especialidade da casa os asadores de peixe e de marisco e as centolladas. Ademais dos seus menús para grupos cunha gran variedade de pratos que satisfán os padais máis esixentes onde destacan os pratos de lagostinos, robaliza, polbo e rape á galega, pescada, salmón, arroz con bogavante, croquetas, pementos do Padrón e ensaladas variadas, entre outras exquisiteces. E para rematar unha boa comida ou cea, sobremesas de elaboración caseira.

Menú 1


Entrante: Espaguetis. Prato principal: Milanesa de Pito

Menú 2

Entrante: Ensalada mixta. Prato principal: Peixe do día á prancha 

Menú 3


Entrante: Sopa de marisco. Prato principal: Robaliza.

(Todas as alternativas de menú inclúen Sobremesa, auga e pan por persoa)

LU.01: RESTAURANTE TERRAS DO MIÑO EN LUGO

RESTAURANTE TERRAS DO MIÑO, Paso, P.º do Río Intre, Muxa, Lugo

Descobre o Restaurante Terras do Miño, un lugar encantador situado no Paseo do Río Intre, en Muxa, Lugo. Este restaurante é coñecido pola súa proposta gastronómica que celebra a riqueza da cociña mediterránea, ofrecendo unha variedade de pratos elaborados con ingredientes frescos e de alta calidade. Desde saborosas paellas e peixes frescos ata ensaladas coloridas, cada opción está deseñada para satisfacer os padais máis esixentes.

O ambiente de Terras do Miño é acolledor e agradable, ideal para gozar dunha comida en familia, unha cea romántica ou unha celebración con amigos. O restaurante se enorgullece de ofrecer un servizo atento e amable, garantindo que cada visita sexa especial. Ademais, as vistas ao río crean unha contorna perfecta para unha experiencia gastronómica memorable.

Non te perdas a oportunidade de visitar Restaurante Terras do Miño e gozar do mellor da cociña mediterránea nun ambiente inigualable. Esperámosche para deleitarche con sabores auténticos e un servizo excepcional!

Menú 1

Entrante (para cada 2 persoas) Polbo á feira, Zamburiñas á prancha, Espetada de lagostinos

Prato principal (a escoller): Entrecosto de tenreira galega ou Rape negro con pataca panadeira

Sobremesa: Carpaccio de piña con xeado

Menú 2

Entrante (para cada 2 persoas a escoller): Vieiras á galega ou Lagostinos á prancha

Prato principal (a escoller): Rodaballo ao forno ou Carrillera ibérica

Sobremesa: Crema de queixo con coulís de froitos vermellos

(Todas as alternativas de menú inclúen auga, veu selección da casa, pan e café por persoa)

LU.02: RESTAURANTE LA YENKA Á beira DA PRAIA DAS CATEDRAIS

RESTAURANTE A YENKA, Crta. Praia de Reinante, 32, Santiago de Reinante, Lugo

Estamos situados en Santiago de Reinante, fronte á praia de Arealonga e á beira da praia de As Catedrais, no Concello de Barreiros (Lugo) Galicia.

O noso negocio nace no ano 1965, e desde os seus inicios destacou pola súa calidade , servizo e profesionalidade.

Restaurante YENKA conta cun amplo comedor para a celebración de vodas, bautizos, comuñóns, comidas, ceas de empresa ou ceas baile.

Dispoñemos de Menú do día e Carta. Proba os nosos Arroces, Peixes e Mariscos do Cantábrico ou os nosos Asadores.

Menú con dúas opcións a escoller de entrante, 1º prato e 2º prato.

(Todas as alternativas de menú inclúen Sobremesa, café, auga e pan por persoa)

LU.03: RESTAURANTE MESÓN A Pontenova EN SAMOS

RTE. MESÓN A Pontenova, Estrada de Sarria a Piedrafita, s/n, Ou Vao, Samos, Lugo

Bienvenido ao restaurante Mesón A Pontenova. O noso restaurante está situado no interior de preciosas paisaxes de montaña en Samos, un pobo situado no interior da provincia de Lugo, onde poderás visitar o seu precioso mosteiro. No noso restaurante poderás gozar de 40 anos de experiencia na comida tradicional galega, as súas mellores carnes e peixes, sempre con produtos frescos e da terra galega. Non podes perderche nosa variada carta de viños, para todos os gustos e sabores. Sen perder de vista as sobremesas especiais da casa. Todo cun precioso lugar, co cantar dos paxaros e o son do río para que goces dun día especial.

Menú 1


Entrante (para cada 2 persoas) 1 opción a escoller entre:

Cogomelos con xamón ou Croquetas caseiras ou Entremés (xamón, salchichón, chourizo, morcón)

Prato principal 1 opción a escoller entre: Carne de tenreira guisada ou Filete de tenreira ou Troitas con xamón

Menú 2


Entrante (para cada 2 persoas) 1 opción a escoller entre: Luriñas á planchao Gambas ao allo ou Revoltos de cogomelos con xamón

Prato principal 1 opción a escoller entre: Churrasco de tenreira con patacas fritaso Jarrete de tenreira con patacas fritas ou Robaliza á prancha

Menú 3

Entrante (para cada 2 persoas) 1 opción a escoller entre: Zamburiñas á prancha ou Chacina de vaca adobada ou Ensalada especial

Prato principal 1 opción a escoller entre: Costeleta de tenreira á grella ou Chuletillas de cordeiro ou Pescada á prancha

Menú 4

Entrante (para cada 2 persoas) 1 opción a escoller entre: Polbo á feira, Polbo, Gulas, Gambas ao allo ou Ensalada tépeda.

Prato principal 1 opción a escoller entre: Solombo de vaca con foie e redución de Pedro Ximénez. Ou Bacallau á prancha con pataca panadeira, tomate e cebola. Ou Entrecosto de vaca á grella  

(Todas as alternativas de menú inclúen Sobremesa, café, auga e pan por persoa)

OU.01: RESTAURANTE BOCACHICA EN OURENSE

RESTAURANTE BOCACHICA, Avda. dás Caldas, 29, Ourense

Foi no ano 2019 cando inauguramos o noso Café-Restaurante no barrio da Ponte (Ourense). Reunimos as mellores receitas da comida tradicional galega nun espazo cun deseño coidado e colorido.

Menú 1


Entrante (para cada 2 persoas) luriñas fritas e limón 

Prato principal: churrasco de tenreira con criollo e patacas fritas 

Sobremesa: crema suave de doce de leite

Menú 2


Entrante (para cada 2 persoas) polbo á feira con cachelos 

Prato principal: entrecosto de tenreira galega con patacas fritas e pementos de padrón 

Sobremesa: filloas con crema pasteleira e xeado de vainilla

(Todas as alternativas de menú inclúen 1 bebida (Auga, cervexa ,veu da casa, refresco) e pan por persoa)

OU.02: RESTAURANTE GARDEN *LODGE EN RIBADAVIA

RESTAURANTE GARDEN LODGE, Rúa Carballiño, 50, Ribadavia, Ourense

O Garden Lodge (coñecido de sempre por ser o Hostal Evencio de Ribadavia) é un referente para moitos que elixen pasar uns días na comarca do Ribeiro ou para aqueles que, simplemente, queren gozar dun bo almorzo desde primerísima hora da mañá, ou das súas propostas culinarias á hora para comer ou cear. 

Menú 1

Entrante (para cada 2 persoas) (a elixir): Revolto de champiñóns e gambas ou Ensalada mixta

Prato principal: Rapante á prancha ou Xamón asado con patacas

Sobremesa: Torta da avoa 

Menú 2


Entrante (para cada 2 persoas) Fabes con ameixas

Prato principal: Churrasco con criollo e patacas ou Pescada á romana

Sobremesa: Torta de queixo

Menú 3


Entrante (para cada 2 persoas) Croquetas caseiras, Luriñas á prancha

Prato principal: Bacallau á galega

Sobremesa: Coulant de chocolate

(Todas as alternativas de menú inclúen Sobremesa, café, auga e pan por persoa)

OU.03: PASEO EN BARCO CANÓNS DO SIL

PASEO EN BARCO CANÓNS DO SIL, Embarcadoiro de Santo Estevo, Ourense.

O percorrido comeza na parte máis abrupta do Cañón do Sil. Nese punto xa se poden observar algúns dos viñedos con máis pendente da Denominación de Orixe Ribeira Sacra. Unha viaxe de aproximadamente hora e media no que os pasaxeiros se poderán deleitar coa grandiosidade do canón e as súas peculiaridades, todo iso acompañados dun guía que lles explicará toda a información relevante.

Unha das sorpresas que garda este roteiro é a vista do Mosteiro de Santa Cristina (Parada de Sil) escondido no bosque. Tras pasar ese punto, o barco retornará ao seu lugar de partida, o embarcadoiro de Santo Estevo de Ribas de Sil (Nogueira de Ramuín).

ONDE ESTAMOS

Opción 1:

Saímos de Ourense pola N120 dirección Monforte de Lemos, deixamos esta en a saída de VOS PEARES, pasamos baixo a ponte da N120, atopámonos unha ponte que cruza o Sil ANTES DE CRUZAR ESTE PUENTE DESVIÁMONOS Á DRECHA.

Opción 2:

Desde Ourense pola OU536 pasamos o encoro de Cachamuiña, na próxima rotonda saímos na segunda saída, dirección LUINTRA pola OU508, na rotonda de LUINTRA saímos na segunda saída, dirección Parador Sto. Estebo, ao pasar o cruzamento do Parador chegamos ao pobo de LOUREIRO, en metade da recta tomamos un cruzamento á esquerda que nos achega ao embarcadoiro de Sto. Estebo.

Non o perdas!

A poucos quilómetros do embarcadoiro é posible visitar os mosteiros de Santo Estevo de Ribas de Sil (Nogueira de Ramuín) e San Pedro de Rocas (Esgos).

Se continuamos en dirección Parada de Sil, poderemos visitar unha das xoias do románico de Ribeira Sacra, o mosteiro de Santa Cristina de Ribas de Sil. Son numerosos os miradoiros que vos atoparedes no camiño.

PO.03: RESTAURANTE MAR DIVINO / SANXENXO

RESTAURANTE MAR DIVINO, Paseo de Silgar, 15, SANXENXO

Bienvenido ao MARDIVINO ASADOR, É UN RESTAURANTE SITUADO EN SANXENXO CON VISTAS Á PRAIA DE BALTAR.

A maiores das suxestións da carta, temos organizados menús que seguro encaixan nos teus plans.

Menú 1

Entrantes (Para cada 2 persoas) Empanada caseira de polbo con chourizo, Polbo a feira, Chocos á prancha

Prato principal a escoller entre: entrecosto de tenreira galega con salsa de queixo tetilla ou bacallau ao forno con patacas panadeira

Bebida, Sobremesa da casa, Café e pan

Menú 2

Entrantes (Para cada 2 persoas) Polbo á brasa, Crujiente de lagostinos, Zamburiña á prancha, Ameixas mariñeira

Prato principal: Arroz con bogavante

Sobremesa a elixir. 1 botella de Crianza para 2 persoas, Café, licor e pan

PO.04: RESTAURANTE A TABERNA DO NÁUTICO / SANXENXO

RESTAURANTE A TABERNA DO NÁUTICO, PORTO DE SANXENXO

Bienvenido ao restaurante Taberna do Náutico. Situados en Sanxenxo, no Porto Deportivo Juan Carlos I. O noso restaurante conta cunha gran sala e unha terraza climatizada con vistas aos veleiros do porto, goza dun gran prestixio pola calidade do produto que ofrecemos. 

Menú 1

(Para cada 2 persoas) Cornetes de Gambas, Lagostinos en Tempura, Zamburiñas á prancha

A ELIXIR: Robaliza da Ría ao Forno *Ó Arroz con Vieiras

Sobremesa. Viño: Rías Baixas Albariño/rioja. Café e licores da terra

Menú 2

(Para cada 2 persoas) Croquetas de Marisco, Lagostinos en Tempura, Luriñas da Ría Encebollados

A ELIXIR: Linguado da Ría ao Forno *Ó Arroz con Bogavante *Ó Jarrete de Tenreira

Sobremesa. Viño: Rías Baixas Albariño / rioja. Café e licores da terra

PO.05: RESTAURANTE TINTA NEGRA / *COMBARRO

RESTAURANTE TINTA NEGRA / PORTO DE COMBARRO

En pleno corazón do encantador pobo mariñeiro de Combarro, Tintanegra é moito máis que un restaurante: é unha homenaxe a Galicia, ao mar e aos sabores auténticos.

Situado nunha antiga nave de pescadores, este espazo combina tradición e modernidade cunha cociña creativa que respecta o produto local. 

Menú 1

(Para cada 2 persoas) Saquitos de marisco, Mexillóns.

Croca de tenreira

Bebida, Sobremesa e Café

Menú 2

(Para cada 2 persoas) Tosta de polbo, Saquitos de marisco, Berberechos á tixola, Zamburiñas gratinadas.

Jarrete de tenreira confeitado a baixa temperatura

Bebida, Sobremesa e Café

Menú 3

(Para cada 2 persoas) Mariscada (segundo mercado) composta por: Lagostino, Lagostinos pasa o ferro, Gamba pasa o ferro, Berberechos á tixola, Ameixas á tixola, Navallas, Zamburiñas gratinada, Mexillóns ao vapor

Bogavante á prancha

Bebida, Sobremesa e Café

PO.06: PASAXES (IDA E VOLTA) a illas *cíes

PASAXES (IDA E VOLTA) Ás ILLAS CÍES (DESDE Os PORTOS DE VIGO Ou CANGAS)

Aproveita a completar o teu día de excursión con actividades que che axuden a gozar e coñecer un pouco máis nosa terra.

As Illas Cíes, pertencentes ao Parque Nacional Marítimo-Terrestre dás Illas Atlánticas de Galicia, declarado en 2002, as Illas Cíes xa foran declaradas Parque Natural en 1980. Pero sen dúbida, a pesar da importancia alcanzada en Galicia, o maior recoñecemento chegou no s. XXI: en febreiro de 2007 o xornal británico The Guardian deixouse seducir polas augas cristalinas e tranquilas, a area fina e dourada, e a suxestiva forma de media lúa da praia de Rodas para elixila como “a mellor praia do mundo” e desde o ano 2013 iniciáronse os trámites para obter o recoñecemento da Unesco de Patrimonio da Humanidade.

PO.07: ISLA DE ONS

PO.08: ISLA DE SAN SIMÓN

PASAXE EN BARCO A ISLA DE SAN SIMÓN CON VISITA GUIADA (DESDE Os PORTOS DE VIGO, CANGAS Ou EMBARCADOIRO DE MEIRANDE)

Goza dun día de excursión ás Illa de San Simón coa pasaxe en barco (ida e volta) e visita guiada con Guía de Illas Atlánticas incluída.

Unha excursión na que nos achegaremos ao interior da ría de Vigo, baixo a impoñente ponte de Rande, toda unha icona da ría viguesa, para penetrarnos á misteriosa enseada de San Simón, achegándonos ás súas lendas e historias dacabalo entre a realidade e a ficción de novela. Achegarémonos ás historias de monxes, as incursións de piratas como Francis Drake, os usos da illa como Lazareto Marítimo ou como Campo de Concentración durante a Guerra Civil Española, entre outros.

C.01: RESTAURANTE DEZASEIS EN SANTIAGO DE COMPOSTELA

RESTAURANTE Ou DEZASEIS, Rúa de San Pedro, 16, SANTIAGO DE COMPOSTELA

Bienvenido ao restaurante Ou DEZASEIS. É, sen dúbida, un dos referentes da hostalería compostelá. Situada na emblemática rúa de San Pedro, en pleno Camiño de Santiago nunhas antigas cortes. Ou DEZASEIS consegue converter aos clientes en amigos e a comida nun pracer ao alcance de moitos, de todos os que baixan as escalinatas centenarias deste belo lugar.

O seu nome, Casa de Xantar, non deixa lugar a dúbidas; estamos nun establecemento onde comer é algo máis que comer, que gozar dun bo prato; é unha forma de volver a aquelas comidas de outrora, cociñadas lentamente na calor da amizade e o bo facer.

Un lugar onde o gozan tanto os que comen como os que cociñan ou serven; por iso un dos seus maiores logros é converter aos clientes ocasionais en fieis comensais e estes en amigos, fórmula que leva vinte anos sumando devotos e que segue dando moita satisfacción a todos os que comparten ese icónico espazo.

Menú 1

Entrantes (Para cada 2 persoas): Ensalada de tomate, Lacón frío con queixo Galmesán, Revolto de Gulas

Prato principal: Bacallau ao forno con salsa de pemento do piquillo

Sobremesa: Xeado de Brigitte

D.Ou. Ribeiro ou D.Ou. Ribeira Sacra (Dúas copas por comensal). Auga e café.

Menú 2

Entrantes (Para cada 2 persoas): Táboa de xamón de castañas, Mexillóns en escabeche de cítricos, Queixo de San Simón dá Costa á grella

Prato principal: Lombo de vaca á grella

Sobremesa: Torta de Santiago

D.Ou. Ribeiro ou D.Ou. Ribeira Sacra (Dúas copas por comensal). Auga e café.

C.02: RTE. MERCADO A GALICIANA EN SANTIAGO DE COMPOSTELA

RTE. MERCADO A GALICIANA, Rúa Gómez Ulla, 1, SANTIAGO DE COMPOSTELA

Bienvenido ao restaurante Mercado A Galiciana. Un mercado cheo de vida, diverso, cosmopolita e próximo ao mesmo tempo, espazos para usos máis íntimos ou máis abertos, para gozar dun momento exclusivo.

A Galiciana está nunha nave industrial de máis de 60 anos de historia en pleno centro de Santiago. Está pensada como un espazo aberto co concepto similar ao das ‘food trucks’. Ten xeadería, posto de viños e cervexa, comida vegana, arrozaría, polbeira... Tamén zonas máis internacionais como a de comida xaponesa.

Servimos na túa mesa desde 8 cociñas, 4 locais delicatessen e 3 barras de bebidas. O noso “Patio Central” cega, unha experiencia innovadora e creativa e única. 1200 m2 á vosa enteira disposición. A zona de Balcón Conserveiras, ideal para gozar en grupos. A súa disposición en altura, cunha vista panorámica, faravos sentir cómodos, como na intimidade dos vosos fogares. A Sala Artesáns, combinación de pedra e madeira crean un ambiente cálido, harmonioso e íntimo para reunións de traballo ou celebracións sociais, e o Espazo Hórreo, Un espazo aberto cuxo deseño evoca aos antigos hórreos galegos. É o lugar ideal para traballar e compartir combinando tradición e innovación.

Menú 1

Entrante (para cada 2 persoas) Tortilla de patacas e Croquetas variadas

Prato principal: Arroz de mariscos

Menú 2

Entrante (para cada 2 persoas) Variado de croquetas

Prato principal: Bacallau á galega

Menú 3

Entrante (para cada 2 persoas) Táboa de queixos e embutidos galegos (Arzúa - Ulloa, San Simón dá Costa, Cebreiro, xamón, chourizo)

Prato principal: Carrilleras de porco en salsa de viño Mencía con puré de pataca

Menú 4


Entrante (para cada 2 persoas) Tosta de polbo con queixo de Arzúa 

Prato principal: ASADOR ESPECIAL: Entrecosto de vaca, Secreto, Criollo, patacas e ensalada

(Todas as alternativas de menú inclúen Sobremesa, café, pan artesán e unha bebida por persoa)

Condicións específicas

Consulte na súa axencia de viaxes

Servizos incluídos

Inclusións segundo programa

Servizos non incluídos

Extras no hotel, tales como mini bar, chamadas telefónicas, etc. Todo aquilo non especificado no programa

Servizos non incluídos

Extras no hotel, tales como mini bar, chamadas telefónicas, etc. Todo aquilo non especificado no programa
Arriba